BTC Riva

Vraagprijs: €500,-

Algemeen
De BTC Riva is een mooie scooter voor het dagelijks gebruik. Zo heeft de scooter geen schade, enkel wat gebruikssporen. Spiegels zitten bij de foto’s niet op de scooter, maar deze worden wel gemonteerd bij verkoop. Bij de scooter is onlangs door ons een nieuwe cilinder en remkabel geplaatst. De nieuwe cilinder zorgt ervoor dat de scooter nog heel veel kilometers kan rijden. De scooter heeft zowel een bok- als zijstandaard, ook heeft het een draagrekje. De scooter start in een keer, zowel elektrisch als handmatig. Zoals te zien is, is het zadel niet meer in topstaat. Echter is het zadel niet kapot en kan het prima nog een ronde mee. De scooter wordt geleverd met twee originele sleutels.

Extra opties
Mist u nog iets op deze scooter of wilt u iets anders? Wij kunnen u daarmee helpen. Als u nog opzoek bent naar een helm of kettingslot kunnen wij u daarmee helpen, maar als u liever windscherm of nieuw zadel wilt kunnen wij u daar ook bij helpen. Indien u geïnteresseerd bent in de scooter maar u mist nog wat, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Specificaties

Specificaties BTC Riva
Motor GY6 50cc motorblok
Kilometerstand 13.124 km
Brandstof Benzine
Euronorm Euro 3
Gewicht 90 kg (gemiddelde klasse)
Aantal personen 2
Garantie Ja, 3 maanden op de draaiende onderdelen

Contact
Wilt u een keer langskomen om de scooter van dichtbij te zien en/of een proefrit maken? Neem dan contact met ons op, wij zijn op vele manieren bereikbaar. Telefonisch (024-7859766), via Whatsapp (0620700677), via de mail ( info@allroundscooters.nl) of u kunt een afspraak plannen/ het contactformulier invullen op onze site ( www.allroundscooters.nl).
Wij werken op afspraak, op de woensdag kunt u binnen lopen zonder afspraak van 10.00 uur tot en met 18.00 uur.