GTS Toscana

Vraagprijs: €1.350

Algemeen
De GTS Toscana is een zeer mooie scooter, de scooter is zo goed als nieuw. Zo zijn er geen krassen, enkel kleine gebruikssporen. De scooter beschikt over een hoog windscherm, volledige LED verlichting, een mooi leren zadel, een bok- en zijstandaard, een draagrekje en tot slot een mooie grijze metallic (glinsterend) kleur. De scooter heeft ook een nieuw dashboard, dus hierop staat een kilometerstand van 2 km. Het dashboard is vervangen doordat de vorige beschadigd was en wij de scooter tip top in orde willen hebben! Het originele dashboard is nog aanwezig, hierop staat de originele kilometerstand. De scooter heeft door ons een grote onderhoudsbeurt gehad en daarbij is o.a. de accu vervangen. De scooter start in een keer, zowel elektrisch als handmatig. De scooter wordt geleverd met twee sleutels.

Extra opties
Mist u nog iets op deze scooter of wilt u iets anders? Wij kunnen u daarmee helpen. Als u nog opzoek bent naar een helm of kettingslot kunnen wij u daarmee helpen, maar als u liever een hoog smoked windscherm of smoked LED verlichting wilt kunnen wij u daar ook bij helpen. Indien u geïnteresseerd bent in de scooter, maar u mist nog wat. Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Specificaties

Specificaties GTS Toscana
Motor GY6 50cc motorblok
Kilometerstand 3.595 km
Brandstof Benzine
Euronorm Euro 4
Gewicht 90 kg (gemiddelde klasse)
Aantal personen 2
Garantie Ja, 3 maanden op de draaiende onderdelen

Contact
Wilt u een keer langskomen om de scooter van dichtbij te zien en/of een proefrit maken? Neem dan contact met ons op, wij zijn op vele manieren bereikbaar. Telefonisch (024-7859766), via Whatsapp (0620700677), via de mail ( info@allroundscooters.nl) of u kunt een afspraak plannen/ het contactformulier invullen op onze site ( www.allroundscooters.nl).
Wij werken op afspraak, op de woensdag kunt u binnen lopen zonder afspraak van 10.00 uur tot en met 18.00 uur.