Beter zicht in de regen

Doordat de Nano Shield een waterafstotende folie is, zorgt het voor een oppervlak met minder druppels en heb jij beter zicht in de regen.

Veiliger rijden

Je kunt door het betere zicht veiliger deelnemen aan het verkeer als het regent, omdat je onveilige situaties beter in kan schatten.

Comfortabeler rijden

Je rijdt confortabeler doordat je veiliger deelneemt aan het verkeer. Hierdoor maak jij je dus minder zorgen.

Wat is een Nano Shield?

Een Nano Shield is een waterafstotende folie die op een windscherm kan worden geplakt. De waterafstotende functie zorgt ervoor dat er een oppervlak met minder druppels ontstaat. Hierdoor kun je tijdens het rijden in de regen alsnog door jouw windscherm kijken.

Nano Shield zorgt ervoor dat je een stuk veiliger en comfortabeler kunt deelnemen aan het verkeer!

De Nano Shield heeft dezelfde werking als bijvoorbeeld een waterafstotende spray of coating. Het voordeel van Nano Shield is echter dat je het maar één keer hoeft op te plakken. Daarnaast gaat het een stuk langer mee.

Het gewenste effect zal vooral tijdens wat matige regen te zien zijn, tijdens motregen kan het zijn dat je nogsteeds een beetje last hebt van de druppels. Check ook even of de druppels niet aan de binnenkant blijven liggen voordat je denk dat de Nano Shield niet effectief genoeg is!

Nano Shield kopen

De Nano Shield kost €20,- en is bij ons te koop. Wij kunnen ook voor €5,- de Nano Shield op uw windscherm monteren.

Wilt u de Nano Shield kopen? Neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie, bekijk de informatie op de site van Nano Shield.