DJJD Q3

De Q3 van DJJD is een elektrische scooter die super compact is. De scooter is technisch helemaal bij de tijd; Met zijn Full LED verlichting, inclusief LED dagrijverlichting en digitaal dashboard is de E-Scooter compleet en handig in gebruik in de stad of op vakantie. De kleine 10 inch wielen zorgen voor een (nog extra) wendbare E-Scooter.

Dankzij de sterke 1000 Watt QS Naafmotor van 48 volt zoeft u geruisloos door het verkeer. Door het lage stroomverbruik in combinatie met de krachtige 20 ampere lithium accu kun je tot wel 45 kilometer rijden! Is dat niet genoeg? Met een optionele accu kunt u tot maarliefst 85 kilometer rijden! Door het lage stroomverbruik is deze e-scooter met zijn Euro 5 label ook goed voor het milieu en kun je ook in alle milieu zones rijden.

Dankzij de standaard gemonteerde Kenda All Wheater banden heeft u altijd optimale grip met het wegdek. Ook de remmerij is dik in orde: voor en achter is de E-scooter voorzien van schijfremmen. Bent u klaar met rijden? Zet hem dan op de zijstandaard.

Deze scooter is alleen beschikbaar op blauw kenteken!

SpecificatiesE-Cashmere
Motor1000 Watt 48V QS Naafmotor
Gewicht48 KG
BrandstofElektrisch
Euro normEuro 5
AccuLG 48V 20aH accu
Oplaadtijd4 uur
BereikGemiddeld 45 km, met optionele extra 20 Amp lithium accu gemiddeld 85.
DisclaimerDe aangegeven bereikcijfers zijn een gemiddelde. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan deze cijfers. Uw eigen scooter kan een ander bereik hebben door diverse externe factoren.