Vraagprijs: € 1.450

Algemeen
De Sym Fiddle II is een zeer moderne scooter, welke nog jaren meekan. Zo zijn er wel wat krassen te vinden op de scooter (zie spatbord) en enkele kleine gebruikssporen. De scooter beschikt over een hoog windscherm, LED in de knipperlichten, een mooi leren zadel, een bok- en zijstandaard en een 35 km/h CDI. De scooter is goed onderhouden, dit is aan te tonen met het onderhoudsboekje. , dus hierop staat een kilometerstand van 2 km. De scooter heeft door ons een grote onderhoudsbeurt gehad en daarbij is alles nagelopen. De scooter start in een keer, zowel elektrisch als handmatig. De scooter wordt geleverd met twee sleutels.

Extra opties
Mist u nog iets op deze scooter of wilt u iets anders? Wij kunnen u daarmee helpen. Als u nog opzoek bent naar een helm of kettingslot kunnen wij u daarmee helpen, maar als u liever een warm beenkleed of een set handschoenen kunnen wij u daar ook bij helpen. Indien u geïnteresseerd bent in de scooter, maar u mist nog wat. Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Specificaties

Specificaties SYM Fiddle III
Motor Sym 4 takt 50cc
Kilometerstand 6.082 km
Brandstof Benzine
Euronorm Euro 3
Gewicht 107 kg (gemiddelde klasse)
Aantal personen 2
Garantie Ja, 3 maanden op de draaiende onderdelen

Contact
Wilt u een keer langskomen om de scooter van dichtbij te zien en/of een proefrit maken? Neem dan contact met ons op, wij zijn op vele manieren bereikbaar. Telefonisch (024-7859766), via Whatsapp (0620700677), via de mail ( info@allroundscooters.nl) of u kunt een afspraak plannen/ het contactformulier invullen op onze site ( www.allroundscooters.nl).
Wij werken op afspraak, op de woensdag kunt u binnen lopen zonder afspraak van 10.00 uur tot en met 18.00 uur.