Vraagprijs: €600,-

Algemeen
De SYM Orbit is een mooie degelijke scooter voor het dagelijks gebruik. Zo heeft de scooter wel wat schade (zie foto’s), enkel wat gebruikssporen. Bij de scooter is onlangs door ons een nieuwe cilinder en carburateur. De nieuwe cilinder zorgt ervoor dat de scooter nog heel veel kilometers kan rijden, zeker in combinatie met de nieuwe carburateur. De scooter heeft zowel een bok- als zijstandaard. De scooter start in een keer, zowel elektrisch als handmatig.

Extra opties
Mist u nog iets op deze scooter of wilt u iets anders? Wij kunnen u daarmee helpen. Als u nog opzoek bent naar een helm of kettingslot kunnen wij u daarmee helpen, maar als u liever windscherm of nieuw zadel wilt kunnen wij u daar ook bij helpen. Indien u geïnteresseerd bent in de scooter maar u mist nog wat, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Specificaties

SpecificatiesSYM Orbit
MotorSYM GY6 50cc motorblok
Kilometerstand10.271 km
BrandstofBenzine
EuronormEuro 3
Gewicht90 kg (gemiddelde klasse)
Aantal personen2
GarantieJa, 3 maanden op de draaiende onderdelen

Contact
Wilt u een keer langskomen om de scooter van dichtbij te zien en/of een proefrit maken? Neem dan contact met ons op, wij zijn op vele manieren bereikbaar. Telefonisch (024-7859766), via Whatsapp (0620700677), via de mail (info@allroundscooters.nl) of u kunt een afspraak plannen/ het contactformulier invullen op onze site (www.allroundscooters.nl).
Wij werken op afspraak, op de woensdag kunt u binnen lopen zonder afspraak van 10.00 uur tot en met 18.00 uur.